Automotive professionals

Partner voor nu en in de toekomst.

LKQ Fource. Eén collectief van automotive professionals. De betrouwbare expertise partner van vandaag en klaar voor morgen. Wij lopen voorop. Daadkrachtig en kundig zijn we klaar voor de snelle ontwikkelingen binnen de automotive markt.

Met passie voor innovatie zijn we ondernemend en altijd een stap vooruit. Nieuwe technieken ontstaan voor de vraag die bij de klant leeft. We zijn breed georiënteerd, zien wat er komt en speelt. Hierom zijn we flexibel in onze dienstverlening en vooruitstrevend in ons doen.

Als een echte vakidioot hebben we liefde voor het vak. Beschikken over alle disciplines die onze markt maken. Dat we deze kennis- en kunde bundelen maakt ons sterk.
Dit is waarom mensen zich graag aan ons verbinden, omdat we het niet alleen nu, maar het ook in de toekomst regelen.

PART OF LKQ

Any Part. Any Repair. Any Where.

LKQ Fource is onderdeel van LKQ Europe, een dochteronderneming van LKQ Corporation. LKQ Europe is de toonaangevende distributeur van auto-onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en industriële voertuigen in Europa. De organisatie heeft ongeveer 26.000 medewerkers in meer dan 20 Europese landen met een netwerk van 1.000 vestigingen en een omzet van meer dan 6,1 miljard euro in 2021. De organisatie levert aan ongeveer 100.000 onafhankelijke werkplaatsen in meer dan 20 landen.

De groep in heel Europa vertegenwoordigd door Euro Car Parts, Fource, Rhiag Group, Elit, Auto Kelly, Stahlgruber Group en recyclingspecialist Atracco. LKQ heeft ook een minderheidsbelang in Mekonomen.

In 2013 nam LKQ Corporation de aandelen van Fource, toen Sator Holding over. Daarna volgde de overnames van diverse grossiersbedrijven in Nederland, zoals AOC, APS, Heijl, Heuts, PrimaParts, Slager, Rijsbergen en Veam, welke nu bekend staan als Fource Automotive. Samen met Atracco Group, Auto Kelly, Elit, Euro Car Parts, Láng, Rhiag Group, Simimpex en Stahlgruber zijn we de grootste automotive aftersales familie van Europa.

Meer weten over LKQ?

Bekijk hier de website.

WIJ LOPEN VOOROP

Gedreven door innovatie.

Wij creëren mogelijkheden voor de autotechnicus om zijn werk te kunnen doen. Nu en in de toekomst. Daarbij ligt onze focus op vier categorieën:

  1. Opleiding en training
  2. Klantwerving en –binding
  3. Inrichting en tools
  4. Marketing- en werkplaatsconcepten.

Binnen elke expertise bieden we praktische oplossingen voor het autobedrijf van de toekomst.

Onze innovaties

ONZE VISIE

Automotive bereikbaar maken.

Dat is onze visie. Naast het leveren van automaterialen en gereedschappen van magazijn tot werkplaats, maken we automotive ook bereikbaar met onze innovatieve concepten. Wij faciliteren in oplossingen voor de autotechnicus om zijn dagelijks werk te kunnen doen. Nu en in de toekomst. Door hem op te leiden, te ondersteunen met technische informatie en automaterialen en gereedschap met een druk op de knop inzichtelijk te maken. Dat maakt automotive voor hem bereikbaar.

Onze concepten

Onze kernwaarden.

Ons ethisch kompas en wat we ten diepste nastreven. Voor onze klant en voor onze medewerkers. Wij lopen voorop, zijn betrouwbaar, servicegericht, flexibel en een betrouwbare partner. Voor nu en in de toekomst.

01. WIJ LOPEN VOOROP

Alleen daar zien we als eerste wat er aankomt. Deze kennis delen we intern met onze
mensen en extern met onze klanten. Onze eigen toekomst kunnen we alleen garanderen,
door samen met onze klanten aan die van hun te werken.

02. WIJ ZIJN ONDERNEMEND

Wij pakken door. Lossen het op. Hakken knopen door. Zoeken. Daar geven en krijgen we ook de vrijheid voor. Vrijheid om ondernemend te werk te gaan. Door
ons ondernemend op te stellen komen we met échte oplossingen die ook nog binnen de kaders vallen.

03. WIJ ZIJN SERVICEGERICHT

We zijn servicegedreven. Niet alleen onze tools, maar ook al onze medewerkers.
Alles is gericht op de gebruiker, de mens. We ontzorgen & faciliteren onze klanten.
Door snel te zijn, door te luisteren en door te blijven communiceren. Niet als
leverancier, maar als hun partner.

04. WIJ ZIJN FLEXIBEL

Om mee te kunnen blijven bewegen met de constant bewegende markt moeten we
ons flexibel opstellen. Alleen dan kunnen we altijd mee en blijven we onderdeel van
de verandering. Mee met de markt, mee met de klant, mee met de wereld die in rap
tempo blijft ontwikkelen.

05. WIJ ZIJN BETROUWBAAR

Wij zijn de betrouwbare partner. Een afspraak is een afspraak en als we iets beloven, dan
doen we het ook. Alleen dan kunnen wij een echte partner zijn en samenwerken
mét onze klanten. Dan maken we samen de meeste impact. Ze vertrouwen ons
immers een groot deel van hun bedrijf toe.

ONDERDEEL VAN MORGEN

Onze geschiedenis.

De toekomst bestaat alleen maar door geschiedenis. LKQ Fource kent een rijke geschiedenis. Dat is ons DNA. Ieder bedrijf kent zijn eigen verhaal, wat ons brengt tot nu. Importeur en grossiers bundelen hun krachten. Schaalvergroting in de markt.