Update gewijzigd op: woensdag 6 mei 2020

Update maatregelen Coronavirus: wat betekent dit voor uw leveringen?

 

Beste klant,

Goed nieuws! Onze vestigingen zijn vanaf heden weer open. Wij hebben het advies van de regering opgevolgd, de nodige maatregelen genomen en zijn blij u ook binnen onze vestigingen weer te kunnen helpen op het niveau dat u van ons gewend bent. Zij het wel met inachtneming van uw en onze gezondheid.

 

Wat verandert er voor u?

Voor uw veiligheid en die van ons laten we een maximaal aantal klanten tegelijk naar binnen en gelden er diverse veiligheidsmaatregelen. Wij vragen u de instructies van het personeel op te volgen. Verder vragen wij u geen fysiek contact te hebben met onze medewerkers en minimaal 1,5 meter afstand van hen te houden.

 

Voor onze zakelijke klanten:

Uw bestelling online plaatsen en laten bezorgen is natuurlijk de meest veilige en snelste optie en we adviseren u dat ook zoveel mogelijk te doen.

 

Openingstijden winkel

Maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 17.30 uur.
Zaterdag van 08.30 t/m 12.30 uur.*

LET OP: Op donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaart) en maandag 1 juni 2020 (Pinksteren) zijn onze vestigingen gesloten

Wij zijn bereikbaar op het bij u bekende telefoonnummer van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur.
Onze routes rijden volgens schema en de goederen geven wij op een veilige plaats af.

 

Samen staan we sterk tegen het coronavirus!

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Fource Automotive

* Een aantal vestigingen zijn op zaterdag tot 17.00 uur of helemaal niet open, klik hier voor de actuele openingstijden in uw regio.