Fource voor de consument

Fource is ook de partner voor u als consument op het gebied van onderhoud aan uw auto. Door onze bedrijven en concepten en garageconcepten die wij ondersteunen. Door ons assortiment, fijnmazige distributie en de kennis en kunde van autobedrijven waar wij in geloven, kunt u er op vertrouwen dat het onderhoud aan uw auto goed geregeld is. Heeft u iets voor uw auto nodig wat uw garagist niet levert? Dan bent u van harte welkom in een van onze vele vestigingen.

Ook voor accessoires voor uw auto, huis en tuin bent u ook bij ons aan het goede adres.

Logo-Heuts

Heuts.nl biedt complete oplossingen op het vlak van mobiliteit en vrije tijd. Van dakkoffers en fietsendragers tot zwembaden en barbecues, Heuts heeft het allemaal. Het assortiment kunt u vinden in één van onze vestigingen of in onze webshop. Hier kunt u goede service, een compleet assortiment en concurrerende prijzen verwachten.

Logo-Mijngarage

Mijngarage.nl geeft u vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud. Dankzij onze prijsgarantie komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Mijngarage.nl heeft een netwerk van 1.500 aangesloten garages. Daarom vindt u altijd een garage in de buurt die uw werkzaamheden uitvoert tegen een vaste én scherpe prijs.

Logo-Toolspecial

Toolspecial is dé leverancier van gereedschap en werkplaatsinrichting. Ons assortiment bestaat uit ruim 50.000 topproducten van merken als Hazet, Kraftwerk, Compac, Ctek, Metabo en Valeo. Tevens voeren wij een aantal exclusieve lijnen, zoals BST, Ecomil, Eagle en Sonic.