Wij zijn Fource

Wij zijn Fource. Nieuw van naam. En tegelijkertijd een vertrouwde basis van spelers die we allemaal kennen: Van Heck, Havam, Harrems en Kühne. Het nieuwe Fource drijft op drie versnellingsmechanismen. Fource doet het intelligenter, focust lokaler en pakt het sneller op.

Intelligenter

Automotive powerhouse zijn draait niet alleen om het hebben van de grootste voorraad. Het draait om de kennis van die voorraad, van elk detail van elk van de 165.000 artikelen. De bron moet goed zijn. De bron moet up-to-date zijn. De bron moet bereikbaar zijn. De bron moet begrijpelijk zijn. Dat is pure intelligentie. Daar gaat Fource ver in, verreweg het verste. Dat is automotive begeistert zijn. Met zestig medewerkers de data bijhouden. Full time, elke dag de kennis actueel houden. Er bovenop zitten. Merken, typen en uitvoeringen worden dagelijks toegevoegd aan de bron, mogelijk wel de meest begerenswaardige brok data in de mondiale automotive sector. Met maar één doel: de grossier het juiste product leveren. Het is niet of/of. Het is en/en.

Lokaler

Automotive powerhouse zijn draait niet alleen om het hebben van de grootste voorraad en de meeste kennis van die voorraad. Dat zijn belangrijke voorwaarden. Logische voorwaarden volgens Fource. Het gaat er echter om dat de juiste voorraad en de juiste kennis bij de klant komt. Altijd op tijd. Altijd voorraad binnen handbereik. De mensen van Fource zijn ware schapmeesters. Met logistiek als krachtig instrument. Geen enkele marktpartij kan wat Fource presteert met haar Sameday-team: 8.700 kilometers per dag leggen onze wagens af. En dan rijden er in de nacht ook nog eens elf trucks; dat is lokaler zijn. Vaste routes en voorgeprogrammeerde distributie. Echt lokaler. Klanten rekenen op Fource en Fource maakt het waar. Met logistiek is het alles of niets, geen half werk. Het is niet of/of. Het is en/en.

Sneller

Waar voorraad, logistiek en kennis op orde zijn, daar moet de klant nog altijd de bron weten te vinden. Snel en zonder omwegen. Het paradepaardje van Fource is snelheid. Fource combineert de beste systemen die in de afgelopen jaren zijn ontwikkeld. Baanbrekende tools als mijngrossier.nl en mijngarage.nl bieden de klant en de klant van de klant toegang tot een niet meer weg te denken brok informatie en een gigantische voorraad. Systemen die het simpelweg makkelijker maken. Completer. Sneller. Fource zal altijd blijven innoveren op dit gebied. Voortdurend opschakelen, doorschakelen en voorop lopen met systemen die het sneller maken. Fource brengt versnelling in de markt. Car knowledge meets data. Data meets logistics. Logistics meets power. Dat maakt Fource de bron van succes. Fource, automotive source. Omdat het niet of/of is. Maar en/en.

Fources

Fource deelt haar krachten met de klant. Met de klant die volmondig en met heel het hart kiest voor Fource. Fource biedt haar klant een imposant programma benefits. Waarde toevoegende tools en diensten. De concretisering van jarenlange kennis en ervaring. Want het is en/en. Niet of/ of.

Fource vindt verkoeling bij HELLA

8 juni 2017

Full Fource Partner Leo de Groot Partscenter XL is op 6 oktober toegevoegd aan het Bosch First Supplier netwerk.

Fource
is onderdeel
van Sator

SALESSUPPORT 088 123 06 05

Elke werkdag van 8.00 – 18.00 uur.